áLOM MOTOROK

1959 óta

ITALJET S.P.A.

Nagyon sok utat bejárt a cég 1959 óta. Fokozatosan egy kisvállalatból ipari vállalattá fejlődött. Ez az út melyet két keréken jártak meg kiváló motorkerékpárokat és mopedeket hozott, melyek mind a mai napig fejlődnek és hozzák az évezred legújabb stílusát.

Az Italjet küldetése

Az ITALJET küldetése stílusos és erős személyiségű termékek létrehozása. Ez a filozófia megmaradt még ezen gyorsan fejlődő piacon is. A harmadik évezred felé haladva ez a közel 60 éve alapított vállalat már harmadik generációját tapossa.

Egy különleges történet

Az Italjet 1959-től napjainkig több mint 170 innovatív motorkerékpár modellt tervezett és valósított meg. A robogókat és motorkerékpárokat vállalkozói lelkesedéssel fejlesztették ki. Ez a cég megalakulása óta változatlan maradt a harmadik generációig. amely jelenleg a vállalat nemzeti és nemzetközi imázsának megerősítésén dolgozik. A cég tulajdonjoga ötven évig a Tartarini családot illette meg, akik innovatív filozófiájukkal megalapozták és fejlesztették. Ez a felfogás még ma is egyértelműen és erőteljes védjegye az Italjet cégnek Olaszországban és a világ minden táján.

A jövő elemzése

Önmagában az kimagasló tervezési készség nem lett volna elegendő a teljesítmény és a fejlett technológia jellemezte sportos robogók előállításához, amelyek olyan nemzetközi jelenségekké váltak, mint a Formula és a Formula Williams *, amelyek a tekintélyes brit csapattal szoros együttműködésben születtek.

* Az Év robogója díj négyszer nyertese: Németországban, Spanyolországban és kétszer Olaszországban

Válassz valami igazán különlegeset

Rendeld meg még ma saját Dragstered!